Saturday, February 20, 2010

hah.sayang yan.


la.terasa pulak.aku tak marah kat kau la..hari tu je aku paisey siket.aku nak make sure sape datang,sape tak.nanti senang aku nak chop kan tempat duduk kat tusyen(ye,kami dah 17 tapi masih kena chop2 tempat lagi.alah,comel lah tu).
xmoh terasa ye yan.




dan pagi tadi odhah message aku.


"think of a word from the first letter of your name to describe me:)"

aduh.bini aku ni. F..F..dan aku reply,

"flowery :D"

minutes later dia kata,

"ingat kan flawless"

macam ad batu jatuh kat tengkuk.nape lah aku ni slow sgt.

"oke2,flawless :D"

as you wish my queen:)




the wifey :P

2 comments:

~BubblyInBubble~ said...

nk tau ur "wifey" dpt pe from aku n madi?
maddie -monstrous
n me - nasty..

tukangkarut said...

u guys are super mean..