Monday, November 16, 2009

alkisah hangin

haha!
kali ni aq nak story alkisah kawan aq yang bek aty lagi dikasihi teddy bear nye...
alkisah..
pada hari Q skool kami,sume nga bz2 prepare...ade yang bersilat,ade ygmenyambut tetamu kehormat, ade yg ready nak amek hadiah, ade yg ready nak present hadiah,nak mencapub pon ade..hahah..yg kawan aq ni,kena pgang bunga manggar....
30mins b4 d khormat guys dtg, blaku dialog ini:


"weyh,kitorang nak g amek camera sat...ko tunggu kat cni"
"ah yelah.cepat cket"


20mins gone
10mins gone
then, cikgu dtg.


"bunga manggar set?"
"err...yg len lum balek lah cekgu.amek kamera"
"U SAY WHAT??!!how could this happen? awak pegi panggil dowg skg!"


so,dgn amarah yg membara2,dia pun pegi pggl the rest tu....sesampai nye di sane:


"BUDAK BUNGA MANGGAR! aq taw kowg turun skg!!!!!"


dgn bergaya nye budak2 tu turun .rupanya dowg baru hbs tgk tv.....(ip aq,aq pun hangin.da lame aq bakar budak2 tu lah)
baru half pjalanan mereka berlari2 anjink, kdgaran kompang bertalun. ahh sudah.teteamu kehormat da smpai.
(cam sme owg taw la kan,bunga manggar kn iring tetamu kehormat)
member aq ni lak  owg 1st smpai ke tmpt kejadian.cikgu kate:


"awak xpatut wat cam ni.ni majlis rasmi u know.awak ni ley wat keja ke tak"


walhal kwn aq ni la manusia yg sedia menunggu...siap memanggil lagi.
n,utk menyedap kan lagi panas d haty, bdk2 yg turun lmbt tu plak ley tgelak tsengih tgk kwn aq d marahi.


ip nak tw,member aq tu bkn ketua bunga manggar pun.tbe2,sume owg nk lpas tgg jwp kat die.benci ek?
aq benci.

kwn aq trus jadi super malu pas tu




moral: owg dah bg tgg jwp,wt la keja elok2.da ko tak nk wt keja,susa kn owg len lak. member aq tu memg xcakap die paisey.tp.tlg la weyh.untung owg bagi kpecayaan kat kowg utk wt keja.kang owg xbagi,sbuk nak bising.nak g mane tah style cam tu.n,she deserves an apology dari kowg.


xnak ckp lebih,skadar bg tw ape yg jadi.lu pikey la sdri.muahaha

2 comments:

~BubblyInBubble~ said...

thanx sis...appreciate it!sdey ble tringat blik ksh tsebut...huwaaaa!!

tukangkarut said...

hahah.lwk la kw ni....